Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-04@22:39:24 GMT

دید افقی در شهر مریوان به ۱۵۰ متر کاهش یافت

تاریخ انتشار: ۲ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۰۷۱۱۹۱

دید افقی در شهر مریوان به ۱۵۰ متر کاهش یافت

علی پناهی شامگاه دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: میزان دید افقی در شهرهای استان کاهش محسوسی داشته و هم اکنون پس از شهر مریوان با ۱۵۰ متر، شهرهای سقز با ۳۰۰ متر، بانه ۵۰۰، کامیاران ۶۰۰، سنندج چهار هزار، قروه ۶ هزار، زرینه هفت هزار و بیجار با هشت هزار متر کمترین میزان دید را دارند.

وی افزود: گرد و غبار با غلظت زیاد وارد استان شده است و تا ساعاتی دیگر میزان دید شهر سنندج مرکز استان هم به کمتر از ۲ هزار متر می‌رسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون توسعه و پیش بینی اداره کل هواشناسی کردستان ادامه داد: با توجه به اینکه توده‌های گرد و خاک همچنان در کشورهای عراق و سوریه در حال تشکیل است، تا فردا بعدازظهر هوای استان غبارآلود بوده و تخلیه کامل آلودگی تا روز چهارشنبه زمان می‌برد.

وی با اشاره به اینکه از بعدازظهر روز چهارشنبه کیفیت هوای استان بهبود می‌یابد؛ به بیماران قلبی و تنفسی، سالمندان، زنان باردار و کودکان توصیه کرد که در این مدت از حضور در فضاهای باز خودداری کرده و ورزشکاران نیز از انجام ورزش‌های هوازی پرهیز کنند.

اداره کل هواشناسی کردستان دارای ۲۲ ایستگاه هواشناسی شامل ۹ ایستگاه سینوپتیک (هر ساعت یک بار تغییرات هواشناسی در آن اندازه گیری و ثبت می‌شود) و ۱۳ ایستگاه اقلیم‌شناسی، ۷۹ ایستگاه باران‌سنجی و سه ایستگاه جاده‌ای است و این ایستگاه‌ها در طول شبانه روز پارامترهای هواشناسی را اندازه‌گیری، ثبت و مخابره می‌کنند.

برچسب‌ها کردستان گرد و غبار سنندج سازمان هواشناسی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کردستان گرد و غبار سنندج کردستان گرد و غبار سنندج سازمان هواشناسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۷۱۱۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح ۱۰ ایستگاه هوشمند آب و هواشناسی در زرند

مراسم افتتاح ایستگاه‌های هوشمند آب و هواشناسی کشاورزی و مانیتورینگ زمین‌های کشاورزی در بخشی از باغات پسته شهرستان زرند،  درمجموعه کشاورزی ارجمند واقع در روستای خیرآباد برگزار شد.

به گفته سید رضا حسینی نژاد فرماندار زرند در سنوات گذشته متاسفانه به علت سرمازدگی محصول پسته این شهرستان کشاورزان زرندی خسارت‌های زیادی را متحمل شده اند که با راه اندازی این ایستگاه‌ها نقش بسزایی در به حداقل رساندن خسارت محصولات باغی و زراعی دارد.

وی اعتبار هزینه شده برای راه‌اندازی این ۱۰ ایستگاه هواشناسی را حدود ۱۱ میلیارد ریال عنوان کرد. 


رضا محمدی مدیر جهاد کشاورزی زرند هم  با بیان اینکه  این ایستگاه‌های هوشمند تولید شرکت دانش‌بنیان کاوشگران آب می‌باشد گفت: این دستگاهها با دارا بودن سنسورهای متعدد، امکان گزارش لحظه‌ای دما و میزان باران و شرایط آب و هوایی منطقه از جمله شدت بارش و نیز پیش‌بینی خطرات احتمالی و ارائه پیشنهادات مدیریتی موثر برای محصول در شرایط مختلف را فراهم می‌کنند.
 محمدي راه‌اندازی این ایستگاه‌های هواشناسی و مانیتورینگ هوشمند را اقدامی موثر برای پیش‌بینی سرماهای شدید و جلوگیری از سرمازدگی پسته دانست.

وی بیان کرد: متاسفانه سال گذشته در شهرستان زرند سرمازدگی بیش از چهار هزار میلیارد تومان به پسته‌کاران زرندی خسارت وارد که امیدواریم با ورود این ایستگاه‌های هواشناسی به نقاط حساس شهرستان، بتوانیم با مانیتورینگ لحظه‌ای و پیش‌بینی‌های ارائه شده توسط این سامانه، شاهد حذف و به حداقل رساندن خسارات ناشی از آب و هوا در باغات پسته شهرستان باشیم.

 قاسمی با بیان اینکه خوشبختانه حرکت‌های خوبی در جهت کاهش خطرات طبیعی از جمله سرمازدگی با نصب ۱۰ ایستگاه هوشمند آب و هواشناسی کشاورزی در پهنه‌های مختلف شهرستان زرند انجام شده اظهار کرد: برای اینکه کشاورزی اقتصادی داشته باشیم ناگزیر به استفاده از شیوه‌ها و روش‌های دانش بنیان هستیم. 

وی  بهره‌وری بالاتر و اقتصادی شدن محصول و تولیدات و کاهش ریسک های بخش کشاورزی را از مزایای استفاده از طرح های دانش بنیان دانست. 

معاون سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی و رئیس موسسه آموزش و ترویج کشاورزی نیز با بیان اینکه خوشبختانه به همت فرماندارو حمایت های وی و پیگیری های جهاد کشاورزی و استفاده از شرکت های دانش بنیانی که به خوبی می توانند نقایص دانشی را پوشش بدهند اظهار داشت: با پیگیری این دستندرکاران این اتفاق خوب در شهرستان زرند افتاده که به فال نیک می گیریم و امیدواریم در همه عرصه های کشاورزی بتوانیم دانش را نفوذ داده و بهره وری را بهبود ببخشیم.و

وی در خصوص مسائل و مشکلات کشاورزان و درخواست‌های آنان از جمله استمهال وام‌ها با توجه به سرمازدگی محصول در سه سال اخیر و نبود درآمد کافی در این سال ها قول مساعدت و پیگیری داد.معاون سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی و رئیس موسسه آموزش و ترویج کشاورزی در خصوص  راه‌اندازی این ایستگاه‌های هواشناسی و مانیتورینگ هوشمند را اقدامی موثر برای پیش‌بینی سرما‌های شدید و جلوگیری از سرمازدگی پسته دانست و بیان داشت: متاسفانه سال گذشته در شهرستان زرند سرمازدگی بیش از ۴ هزار میلیارد تومان به پسته‌کاران زرندی خسارت وارد که امیدواریم با ورود این ایستگاه‌های هواشناسی به نقاط حساس شهرستان، بتوانیم با مانیتورینگ لحظه‌ای و پیش‌بینی‌های ارائه شده توسط این سامانه، شاهد حذف و به حداقل رساندن خسارات ناشی از آب و هوا در باغات پسته شهرستان باشیم.

 قاسمی با بیان اینکه خوشبختانه حرکت‌های خوبی در جهت کاهش خطرات طبیعی از جمله سرمازدگی با نصب ۱۰ ایستگاه هوشمند آب و هواشناسی کشاورزی در پهنه‌های مختلف شهرستان زرند انجام شده اظهار داشت: برای اینکه کشاورزی اقتصادی داشته باشیم ناگزیر به استفاده از شیوه‌ها و روش‌های دانش بنیان هستیم. 

 

وی  بهره‌وری بالاتر و اقتصادی شدن محصول و تولیدات و کاهش ریسک‌های بخش کشاورزی را از مزایای استفاده از طرح‌های دانش بنیان دانست. 

 

معاون سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی و رئیس موسسه آموزش و ترویج کشاورزی با بیان اینکه خوشبختانه به همت فرماندارو حمایت‌های ایشان و پیگیری‌های جهاد کشاورزی و استفاده از شرکت‌های دانش بنیانی که به خوبی می‌توانند نقایص دانشی را پوشش بدهند اظهار داشت: با پیگیری این دستندرکاران این اتفاق خوب در شهرستان زرند افتاده که به فال نیک می‌گیریم و امیدواریم در همه عرصه‌های کشاورزی بتوانیم دانش را نفوذ بدهیم و بهره وری را بهبود ببخشیم.

وی در خصوص مسائل و مشکلات کشاورزان و درخواست‌های آنان از جمله استمهال وام‌ها با توجه به سرمازدگی محصول در سه سال اخیر و نبود درآمد کافی در این سال‌ها قول مساعدت و پیگیری داد.

معاون سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی و رئیس موسسه آموزش و ترویج کشاورزی در خصوص غرامت‌های صندوق بیمه کشاورزی خواستار تسریع در روند پرداخت‌ها شد.

 

وی همچنین درخصوص قطعی برق و تعرفه‌ها نیز قول پیگیری از طریق وزارت نیرو داد.

در حاشیه این مراسم از غرفه محصولات غذایی صندوق خرد زنان روستایی بازدید کرد

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • دریاچه زریبار (زریوار) مریوان در استان کردستان بعد از سال‌ها سرریز کرد + فیلم
  • مریوان رکوردار بارش باران/کاهش کیفیت هوا و دید افقی در کردستان
  • مریوان رکورددار بارش باران در کردستان
  • سامانه جدید بارشی در زنجان فعال می‌شود
  • بارش ۳۰ میلی‌متر باران طی ۳۰ دقیقه در اهواز
  • سیستان بارانی شد
  • آغاز واردات میوه‌های گرمسیری از مرز باشماق مریوان
  • شرکت بیش از ۱۲ هزار نفر در آزمون استخدامی آموزش و پرورش کردستان
  • افتتاح ۱۰ ایستگاه هوشمند آب و هواشناسی در زرند
  • روستایی در مریوان که میزبان لک لک های مهاجر است + فیلم و تصاویر